دودی که به چشم خودمان خواهد رفت
11
🧐
4
❤
3 دیدگاه
پدیده مهاجرستیزی، که متاسفانه گاه توسط برخی طلاب قلم به دست نیز تایید یا ترویج میشود، میتواند به چالشی بزرگ برای ایران بدل گردد؛ چالشی که ابعاد اقتصادی، امنیتی و به ویژه فرهنگی دارد.
آیا این خطر وجود ندارد که با گسترش چنین نگرشهایی، و با بهره برداری رسانه های قدرتمند جهانی، تصویر ملت ایران در افکار عمومی جهان، در کنار ملتهای متهم به نژادپرستی (مانند آلمان نازی یا رژیم صهیونیستی) قرار گیرد؟
و پرسش بنیادین تر اینجاست: چگونه شد که شعار وحدت بخش «مرگ بر اسرائیل»، در این برهه حساس، در میان برخی به «مرگ بر افغانی» - بر همکیشان مسلمانمان - بدل گشت؟ این تحول ناگوار نه تنها کینه و حس تحقیر را در دل بسیاری از جوانان مهاجر افغانستانی کاشت، که خود عاملی برای ایجاد شکاف و دوقطبی در میان ایرانیان نیز شد.

(2)
Loading...

(1)
Loading...

(1)
Loading...
از همین کاربر
3 مهر
1هزار 🧐
بنابه درخواستهای شما متقاضیان گرامی، «حوزه مجازی مهندس طلبه» اقدام به ضبط و تدریس کتاب «بدایه النحو» به قلم استاد صفائی بوشهری نموده است. کتاب بدایه النحو در سالهای اخیر به علت پوشش تمامی مباحث نحوی و همچنین سادگی متن عربی آن، مورد توجه طلاب و دانشجویان محترم قرار گرفته است.
از جمله مباحثی که در این کتاب مورد برسی قرار گرفته است عبارتند از:
مقدمه ( تعریف علم نحو، موضوع و فایده این علم، انواع کلمه، اسم نکره و معرفه، تعریف فعل، تعریف حرف، اعراب و بناء، جمله و اقسام آن)
مرفوعات ( فاعل، نائب فاعل، مبتدا، خبر، افعال ناقصه، افعال قلوب، حروف شبیه به لیس، حروف شبیه به فعل، لای نفی جنس*
منصوبات (مفعول به، مفعول فیه، مفعول مطلق، مفعول له، مفعول معه، تمییز، حال، منادی، مستثنی)
مجرورات (اضافه، مجرور به حرف جر)
مجزومات
توابع (نعت، تاکید، بدل، عطف بیان، عطف نسق)
اسمهای عامل (مصدر، اسم فاعل، اسم مبالغه، اسم مفعول، صفت مشبهه، اسم تفضیل، اسم فعل، تنازع)
افعال انشائیه غیر طلبی
ادوات (ادات شرط، ادات استفهام، ادات جواب، ادات تنبیه، ادات عرض و تحضیض و توبیخ، ادات تفسیر، ادات مصدریه، ادات استقبال، ادات مفاجات)
جمله و کلام
عدد (عدد اصلی، عدد ترتیبی، عدد کسری)