درایور پرینتر MG2540S
برای نصب و راه اندازی چاپگر سه کاره (پرینت، اسکن، کپی) شرکت کانن با نام کامل Canon PIXMA MG2540s Multifunction Inkjet Photo Printer کاربرد دارد. ما در این مطلب قصد داریم به معرفی و دانلود درایور پرینتر MG2540S شرکت Canon برای ویندوز 7، ویندوز 8 ، ویندوز 10 و ویندوز 11 نسخه 32 و 64 بیت بپردازیم. معرفی پرینتر کانن پیکسما ام جی 2540 پرینتر Canon PIXMA MG2540s برای کاربرانی طراحی شده است که به دنبال دستگاهی چندکاره با تأکید بر چاپ عکس هستند و به احتمال زیاد این پرینتر را در آتلیهها و مغازههای عکاسی دیده اید. این نوع پرینتر قابلیت پرینت رنگی، اسکن و فتوکپی را دارا میباشد و تکنولوژی چاپ آن نیز از نوع جوهر افشان میباشد. این پرینتر یکی از ارزان ترین و اقتصادی ترین پرینترهای موجود در ایران است و مناسب کاربری اداری با کاربرد معمولی میباشد. این پرینتر قادر است هر دقیقه، 8 برگ کاغذ با چاپ سیاه سفید و 4 برگ رنگی را چاپ کند.
خصوصیات و ویژگیهای پرینتر MG2540S:
نوع چاپ: رنگی سایز چاپ: A4
تکنولوژی چاپ: چاپ جوهرافشان
کاربری: سه کاره (پرینت، اسکن، کپی)
ظرفیت ورودی کاغذ: 60 برگ
سرعت چاپ رنگی: 4 برگ در دقیقه
سرعت چاپ سیاه و سفید: 8 برگ در دقیقه
آموزش نصب درایور کانن Canon PIXMA MG2540s: ابتدا فایل نصبی را از لینک زیر دانلود و نصب کنید. فایل دانلود شده را اجرا کنید و چند ثانیه منتظر بمانید. پس از چند ثانیه برنامه نصب اجرا خواهد شد. مراحل نصب را انجام دهید تا درایور نصب شود و پرینتر شما شناسایی شود. نکته: در طول نصب باید پرینتر شما روشن باشد و به کامپیوتر نیز متصل شده باشد. برای دانلود به پیوست مراجعه کنید
بیشترین جستجوها
مباحث جدید
این سؤالات تشریحی است و پاسخ آنها طبق متن کتاب میباشد.
فایل ها با دو پسوند pdf و word هستند.
برای دانلود به این لینک مراجعه کنید.
majaame.com/forum/thread/426
شرح و ترجمه قواعد فقهیه خدمت شما
#کتاب
علامه بزرگوار سید محمد مهدى بحر العلوم در سال 1155 چشم به جهان گشود. وى به خاطر نبوغ ذاتى و عنایات الهى توانست در رشتههاى مختلف اسلامى از جمله: فقه، اصول، رجال، عرفان، تفسیر، کلام، حدیث، فلسفه و تاریخ تبحر پیدا کند. شاگرد سید بحر العلوم، شیخ ابو على حائرى (م: 1216) در کتاب «منتهى المقال فىاحوال الرجال» در زمان حیات سید هنگام شرح زندگانى استاد، جملاتى دارد که به خوبى مقام علمى سید را نشان مىدهد:
اگر در معقول سخن براند او را ابو على سینا و بقراط و افلاطون و ارسطاطالیس مىپندارم. اگر پیرامون منقول بحث کند، تصور مىکنم او علامه و محقق در فنون فروع و اصول است. ندیدم پیرامون کلام بحث کند الا اینکه پنداشتم و الله او سید مرتضى است هر گاه قرآن را تفسیر کند با شگفتى تصور مىکنم خداوند قرآن را بر او نازل کرده است. در میان شاگردان سید، علماى بزرگى را مىیابیم که از هتسنى تفاوت چندانى با استاد نداشتهاند حتى برخى از آنان بزرگتر از سید بودهاند. در عین حال مقام علمى و معنوى سید، آنان را به درس خود مىکشاند که این نشان دهنده عظمت استاد و همچنین شاگرد است. برخى از این شاگردان که تاریخ ولادتشان در دست است عبارتنداز:
شیخ جعفر کاشف الغطاء (ت 1154)، سید محسن اعرجى کاظمى (ت1130) صاحب «المنظومة الفقهیة المستطرفة»، سید محمد جواد عاملى (ت: 1153) صاحب «مفتاح الکرامة»، شیخ حسن نجف (ت: 1159)، ابو على حائرى (ت: 1159) صاحب «منتهى المقال فى احوال الرجال»، سید میر على طباطبایى (ت: 1161) صاحب «ریاض المسائل». با اینکه مرحوم کاشف الغطاء خود مقام علمى والایى داشت و از جهتسنى نیز بزرگتر از سید بود،نه تنها به عنوان شاگرد، در درس سید حاضر مىشد بلکه با تحت الحنک عمامه خود غبار کفش وى را پاک مىکرد. او در آغاز قصیدهاى که در مدح سید سروده است چنین گوید:
لسانى عن احصاء فضلک قاصر وفکرى عن ادراک کنهک حاسر
«زبانم از شمارش فضائل تو قاصر است و فکرم از درک حقیقت تو عاجز است.» مقام بلند علمى و معنوى مرحوم بحر العلوم سبب شد حتى پارهاى، او را مهدى منتظر بندارند. آثار علمى فراوانى از سید به جاى مانده که در اینجا عناوین کتابهایى که در «الذریعة الى تصانیف الشیعة» آمده مىآوریم:
-اجماع الامر والنهى -اصالة البرائة -تحفة الکرام -حاشیة على شرائع الاسلام -الخلل -الدرة المنظومة -دیوان -رجال -الرسالة الرضاعیة -الرسالة الطاعونیة -الزکاة والخمس -رسالة فى السیر والسلوک -شرح الوافیة -العجالة الموجزة -الفوائد الاصولیة -الفوائد الرجالیة -رساله فى قاصد الاربعة -قواعد الشکوک -لؤلؤ البحرین فى ذکر مناقب الحسین -المشکاة المقتبس من انوار الائمة یا مشکاة الهدایة یا المصابیح. -مصابیح الاحکام -رسالة فى منجزات المریض -منظومة فى رد الاجباریة - الهدایة
برخى، نسبت بعضى از کتابهاى مزبور به سید را صحیح نمىدانند. ممکن است بعضى کتابهاى ذکر شده یکى باشند ولىبه دو نام شهرت یافته باشند. مرحوم سید از شعراى بزرگ و به نام عصر خود به شمار مىرفت و اشعار بلندى در موضوعات گوناگون خصوصا در فضائل و مراثى اهل بیت(ع) مىسرود. شاید بتوان گفت ذوق ادبى و سرودههاى وى سبب شد بسیارى از شاگردان او به نظم روى آوردند و آثار منظومى در موضوعات گوناگون به جاى گذارند. از جمله:
ملا احمد نراقى، شیخ جعفر کاشف الغطاء، سید محسن اعرجى کاظمى، سید محمد جواد عاملى، سید عبدالله شبر، محمد على اعسم، سید ابراهیم عطار، سید احمد عطار، ابراهیم عاملى، احمد نحوى، حسین نجف، حسن بن محمد نصار نجفى، سید صدرالدین عاملى، محمدرضا نحوى و محمدرضا ازرى. سرانجام سید در سال 1212 به سوى معبودش شتافت و با مرگ او ثلمه بزرگى بر اسلام وارد آمد.
یکى از منظومههایى که از سید بحرالعلوم به جاى مانده، «الدرة النجفیة» پیرامون فقه در بابهاى «طهارت» و «صلوة» تا پایان نماز طواف است که شامل بیش از 2000 بیت مىباشد. این کتاب گرانسنگ به نامهاى دیگرى چون «الدرة البهیة»، «الدرة المنظومة»، «الدرة الغالیة فى المسائل العالیة» و «منظومة بحرالعلوم» نیز شهرت دارد. وى در سال 1205 هفتسال قبل از وفاتش شروع به سرودن این منظومه نمود. چنانچه خود در مقدمه گوید: غراء قد وسمتها بالدرة


دانلود کتاب بدایه الحکمه عربی
- تالار تخصصی
- بانک منابع درسی و نمونه سؤالات حوزه
- مرکز مدیریت حوزه های علمیه
- پایه هفتم
- فلسفه
- دانلود کتاب
دانلود کتاب بدایه الحکمه عربی