صندوق های قرعه کشی در بین عوام مردم رایج بوده و حتی استفتاءات مربوط به احکام آن در دفاتر و سایت های مراجع تقلید وجود دارد.
طرز کار صندوق قرعه کشی اینطور هست که اعضاء هر ماه مبالغ مشخص که سهم نامیده میشوند را به یک حساب مشخص واریز میکنند، مدیر صندوق بعد از تکمیل واریزی ها بین اعضاء قرعه کشی انجام داده و قرعه به نام هر کسی افتاد تمام مبالغ جمع شده به آن عضو تحویل میشود .
اسم عضو برنده از ماه بعد، از قرعه خارج میشود ولی بایستی تا آخرین ماه سهم خود را پرداخت نماید.
معمولا مبالغ قرعه کشی میتواند جهت خرید مایحتاج ، رهن منزل ، جهیزیه ، وسایل منزل و... به کار گرفته شود به طوری که از قدیم الایام به این صندوق ها، صندوق های #کارگشا هم می گویند
این صندوق ها ابتدا بیشتر بین بانوان و آشنایان همسایه و کسانی که نسبت خانوادگی دارند دایر بوده به این دلیل که اعتماد به اعضای غریبه در این صندوق ها دشوار و واسپاری مبالغ تجمیع شده به آنها مسوولیت سنگینی داشته است.
اما در صندوق های قرعه کشی الزهراءس ، پشتوانه های لازم جهت تضمین و بیمه مبالغ قرعه ها و همینطور امکاناتی برای اعتبار سنجی اعضاء فراهم شده که با وجود آن همه میتوانند بدون نیاز به شناخت یکدیگر و از هر شهر یا استانی با خیال راحت در صندوق های قرعه کشی شرکت کنند.
در صندوق های قرعه کشی
با دو رویکرد میتوان شرکت کرد:
اول #وام برای افرادی که در ابتدای قرعه ها قرار گرفته اند و
دوم #پسانداز برای افرادی که در انتهای قرعه می باشند.
🌺در هر دو صورت با نیت #قرضالحسنه میتوان از اجر اخروی این مشارکت که مصداق #تعاونوا_علی_البر می باشد هم بهره برد🌺